Telegondola din Mamaia

Telegondola din Mamaia 

telegondola Constanta

 

Realizat in premiera in Romania, proiectul "Telegondola" reprezinta o instalatie complexa de transport pe cablu, destinata turistilor care doresc sa admire panorama statiunii Mamaia. Capacitatea de transport va fi de 600-1500 de persoane/ora, iar turistii se vor imbarca in doua statii, prima in zona Perla, iar cea de-a doua in zona Cazino. In acest fel, turistii vor avea ocazia exceptionala sa pluteasca efectiv pe deasupra statiunii Mamaia, timp de aproximativ sapte minute, la o inaltime maxima de 50 de metri. Capacitatea unei gondole va fi de opt locuri, aceasta fiind inchisa, cu ventilatie naturala, cu protectie la soare si puternic vitrata, pentru a asigura o vizibilitate foarte buna. Echipamentele folosite vor fi de ultima generatie in conformitate cu standardele internationale, gradul de siguranta fiind maxim.

PREZENTARE TEHNICA
Echipamentele folosite vor fi de ultima generatie, in conformitate cu standardele internationale, gradul de siguranta fiind maxim.
  • - lungimea totala a traseului va fi de 2000 m;
  • - inaltimea in punctul maxim va fi de 50 m, iar inclinatia maxima a cablului, de 19,72%;
  • - viteza de deplasare a cablului va fi de 5m/s;
  • - numarul de telegondole este 49 buc iar intervalul de timp la care se succed este de 48 secunde;
  • - durata unei plimbari este de aprox. 7 minute;
  • - capacitatea intregii instalatii va fi de 1500 persoane/ ora.

telegondola mamaia litoral 2014

Cum ajungi?
Dinspre Constanta puteti lua Autobuzul nr. 41, maxi-taxi nr. 310 sau nr. 305. Pretul unui bilet de autobuz este de 3 lei/2calatorii, iar cel al unui bilet de maxi-taxi este de 2 lei/calatorie.
Preturi
PRET
ADULT/COPIL
Calatorie dus
8 lei
Calatorie dus-intors
15 lei


Sursa: www.constanta360.ro